VstopniceNa vrata že trka februar in z njim tudi letos že tradicionalni 20. Kulturni 2018, ki ga za vas pripravljamo Klub študentov Dravinjske doline. Letos smo pripravili raznovrsten in kvaliteten program, ki bo zadovoljil še vsako uho.

Joj, kaj pa vstopnice?!

PRISMOJENI PROFESORJI BLUESA (sobota 3.2.): 3€
PUSTOVANJE S POWERŠOKI (sobota, 10.2.): 2€, če si pa maska, pa imaš prost vstop! 
BACK TO BLACK AMY WINEHOUSE TRIBUTE + VINSKE VIBRACIJE: 4€
MI2 (sobota, 3.3.): prvih 50 vstopnic 6€, do dneva dogodka 8€, dan dogodka 10€

Prav posebna poslastica letos, bo v Domu kulture Slovenske Konjice, kjer bomo še bolj kulturni z nastopom JURIJA ZRNECA IN PLIŠA (petek, 9.2.). Vstopnice za to lahko kupite posebej v Mladinskem centru Dravinjske doline. Cena za dijake in študente je 7€, za ostale pa 15€.

TAKE OFF (petek, 9.2.) in GONOBEATS (sobota 24.2.) pa častimo mi!

Za vse tiste, ki bi pa radi uživali v več kot enem koncertu, pa smo pripravili posebno ponudbo! To je FULL PASS vstopnica za ceno 10€. V tej vstopnici so zajeti vsi koncerti (Prismojeni profesorji bluesa, pustovanje s Poweršoki, Back to black+ vinske vibracije, Mi2), razen Jurija Zrneca in Pliša, ki se bo dogajal v Domu kulture Slovenske Konjice.

Vstopnice lahko kupite v predprodaji v Mladinskem centru Dravinjske doline od 22.1.2018 ali na dan dogodka pri vhodu.


Joj, kaj pa kakšna nagradna igra?!

Ni panike, imamo mi to.

Vsi, ki se bodo februarja s FULL PASS vstopnico zabavali z nami, bodo v bobnu za žreb za še eno zabavo! Izmed vsemi kupljenimi FULL PASS vstopnicami bomo ižrebali eno, ki vam bo prinesla vstopnico za festival EXIT v Novem Sadu. Žreb srečnega nagrajenca bo potekal na koncertu skupine Mi2! Joj, kak fajn!

Na facebooku pa bo ponovno potekala like-share-tag manija. V sklopu tega bomo izrebali 4 srečneže za full pass vstopnico. Objava sledi kmalu!