PRIHAJA KULTURNI 2018

3.2. bodo PRISMOJENI PROFESORJI BLUESA otvorili Kulturnega 2018, ko bodo v ritmih bluza popeljali vse obiskovalce in obiskovalke v pet nepozabnih vikendov dogajanja.

Ker pravijo, da je smeh pol zdravja, ga seveda ne sme manjkati in 9.2. bo razposajeno obarvan večer, poln smeha. Tudi tistim najbolj resnim se bodo navzgor ukrivili kotički ust, ko bodo JURIJ ZRNEC IN PLIŠ dogajanje preselili v Dom kulture Slovenske Konjice. Za vse najbolj zagrete, ki bodo želeli nadaljevati z žuranjem, bodo isti večer na odru prireditvenega centra Patriot nastopili TAKE OFF. Pustno obarvano soboto bomo 10. 2. v maskah proslavili s skupino POWERŠOK.

V tretji vikend nas bo popeljal naš član JERNEJ ŠTROMAJER, ko nam bo 16.2. predstavil svoj POTOPIS in način študija onkraj luže, v ZDA, kjer je se je šolal s pomočjo »Fulbright« štipendije. Vino in poezija - eno dopolnjuje drugo! PREDSTAVITEV PESNIŠKE ZBIRKE KŠDD 17.2. bodo dopolnile VINSKE VIBRACIJE in pa vrhunski koncert BACK TO BLACK (AMY WINEHOUSE TRIBUTE).

Četrti vikend bomo 23.2. širili_e svoja obzorja v lutkovni izkušnji, ki je plod sodelovanja Gledališko-lutkovnega »krožnika« Srednje šole Slovenska Bistrica, Lutkovne skupine Zrno ter Društva Koruzno zrno. Omenjeni bodo predstavili lutkovno predstavo za odrasle ROMEO IN JULIJA-N. 24. 2. pa bodo za drum & bass ritme poskrbeli BUSHEE, DUB_TONE in YOORONYA.

Na koncu Kulturnega 2018 bomo 3.3. za zaključek postregli še z ultra sladico in sicer z mega koncertom legendarne skupine MI2!

Vabljeni!