Pustni koncert Soul, jazz in jaz

Zaključek Kulturnih dni 2017 bo obarvan pustno in z dobro glasbo, ki bo razvajala vaša ušesa. Za pustno rajanje in zabavo bo skrbela skupina Soul, jazz in jaz.

Skupino sestavljajo štirje glasbeniki – Anja Hrastovšek, Anže Vrabec, Jan Gregorka in Anže Žurbi, ki so se na svojevrsten način lotili jazz standardov, soul in pop uspešnic, disco legend, tudi slovenskih zimzelenih, in jih oblekli v latino, swing, funky aranžmaje. Skupaj iščejo načine, kako predrugačiti pesmi, ki so že velikokrat izzvenele v različnih poustvarjalnih sestavih in iz njih narediti nekaj svežega. Njihova posebnost je izrazita interpretacija in podvrženost improvizaciji ter ustvarjanju na samem odru.

Pustne maske vseh oblik in barv, pridite na plan! Obeta se pester večer, nora zabava, dobra glasba, s pravim pustnim vzdušjem, ki ga preprosto ne smete zamuditi. Najboljše skupinske in posamične maske čakajo lepe nagrade. Vabljeni in vabljene v soboto, 25. februarja, ob 22. uri v prireditveni center Patriot v Slovenske Konjice. Vstopnine ni.

Kulturni je za nami! Se vidimo zopet prihodnje leto!